dinsdag 3 december 2013

Quiet Day at Home

FL13-D17 001 Willy and Xandrine SwimmingVandaag een rustige dag. Xandrine heeft flink gezwommen in het zwembad. Ik heb nog even wat boodschappen gedaan en daarna de krant gelezen. ‘s Avonds hebben we gegeten in het Longhorn restaurant in Kissimmee en een ijsje gegeten bij Twistee Treat aan de W Irlo Bronson Memorial Highway. Als we terugkomen van ons kleine uitje, hebben we gasten in huis.

Een heleboel gasten, mieren. Ik ga dus nog even op pad naar de Walmart, waar ik van afdeling naar afdeling gestuurd wordt.


FL13-D17 011 WalrmartWaar zouden ze ant killers hebben? Bij de tuin-afdeling? Nee daar niet, maar wel heel veel kerstspullen. Misschien bij de RV afdeling onder de auto-afdeling? Nee daar ook niet. Wel geweren en autobanden. Dan misschien bij de outdoor artikelen? Nee daar ook niet, maar wel tenten en anti muggen spul. Dan misschien bij de hardware afdeling. Nee ook daar niet. Wel veel spullen, maar niets wat een mier verdelgt, tenzij je met een hamer ze te lijf gaat. Als allerlaatste optie wordt dan ook nog de huishoudafdeling genoemd, daar waar je de chemische spullen vindt? Juist ja, naar de wasmiddelen en poetsdoeken, daar staan de spuitbussen tegen kakkerlakken, mieren en andere ongewenste huisdieren. Ook vallen voor dezelfde dieren zijn daar te vinden. Ik neem dus wat mee voor een paar dollar en we gaan de huisdieren naar een ander onderkomen verwijzen.

Veel meer valt er niet te melden, dus ook weinig foto’s, maar wel een klein filmpje van Xandrine.



















































Quiet Day at Home

Geen opmerkingen:

Een reactie posten