zondag 1 december 2013

It"s a Black Friday

FL13-D15 011 Mall at MilleniaVandaag een kort verslagje. We zijn wezen shoppen in de Mall at Millenia en daarna nog even bij TJ Maxx. Uiteindelijk hebben we ons dinner genoten in het Oakwood Smokehouse restaurant.

FL13-D15 004 Mall at MilleniaMaar niet voordat we gezamenlijk aan de ontbijttafel hebben gezeten. Hier het gebruikelijke recept. Brood, bacon, egss, juice and coffee. Voor de dames ook nog cereals en milk. Daarna nog rustig in het huis aan de gang. In de middag verkassen we in de bolide naar de Mall at Millenia. Vorige keer dat we er waren, gisteren tijdens Thanksgiving, waren de deuren gesloten en was het rustig op de parkeerplaats. Zo anders is het vandaag. Eerst staan we op de I4 richting het oosten in de file bij de Premium Outlet Vineland, daarna rijdt het rustig bij de Premium Outlet International Drive en uiteindelijk staan we in de file bij de afrit voor de Mall at Millenia. Hierna hebben we geluk bij het zoeken naar een parkeerplek en hebben we in no time een plekje gevonden. En niet eens zo ver van de ingang.
FL13-D15 014 Ecco ShoesIn de mall is het een drukte van belang. We kijken onze ogen uit, naar de drukte en gaan nog wat rondkijken naar alle versieringen. Daarna lopen we wat winkels in om te kijken naar de koopjes. We zien een hoop, maar weinig naar onze smaak. Uiteindelijk slaagt Henk erin, om wat ECCO’s te scoren. Geen Black Friday Deal, maar ondanks dat wel goede schoenen voor een nette prijs (of waren het nou nette schoenen voor een goede prijs?).
FL13-D15 016 Which Car SmellNa nog wat rondgesnuffeld te hebben en gespeeld te hebben met wel heel speciaal zand, verlaten we de mall weer en stellen de navigatie in op een TJ Maxx. We komen terecht bij SODO een shopping center een eindje verderop. Het is hier een stuk rustiger. Niets te merken van Black Friday shopping. We lopen de winkel in. Een ieder kijkt en zoekt of er iets interessants te vinden is. We gaan met een paar dingen weer de winkel uit. Ondertussen is het avond geworden en zetten we koers naar Clermont.
FL13-D15 019 Sliced Pork - Pulled PorkWe moeten nog wel wat eten, dus we stoppen onderweg, in Clermont bij de Citrus Tower in de buurt, om een hapje te eten bij het Oakwood Smokehouse restaurant. Hier hebben ze prima ribs, sliced pork, pulled pork en nog veel meer lekkere gerechten.Willy gaat voor burger and fries, Xandrine voor burgerbun met kaas, zonder burger. Henk kiest voor ribs en sliced pork en ik voor ribs met pulled pork. Mijn portie is gigantisch en ik neem de pulled pork mee naar huis voor op brood. Ook neem ik voor het gemak meteen de sauce mee.

Hierna zijn de buiken vol en gaan we voldaan terug naar onze bedjes. Onze Black Friday hebben we samen met duizenden amerikanen in de shopping mall doorgebracht. En hebben van de deals genoten? Niet echt. Volgende keer kunnen we dus Black Friday overslaan, tenzij ze echt iets in de aanbieding hebben wat we willen hebben.







































































It"s a Black Friday

Geen opmerkingen:

Een reactie posten