dinsdag 26 november 2013

Feels like going home

FL13-D11 006 Pool ClermontVandaag onze laatste dag van de rondreis. We reizen van Ocala, de paardenomgeving, via scenic routes naar Sanford International Airport, om de tweede huurauto op te halen bij Alamo, naar ons onderkomen voor de rest van de vakantie. Het voelt een beetje als thuiskomen, omdat we al jaren in hetzelfde huis komen.

FL13-D11 001 Breakfast Ocala First WatchVoordat we op pad kunnen, moeten we natuurlijk eerst uitchecken uit het Holiday Inn hotel. Daarna gaan we ontbijten bij First Watch in de buurt. Heerlijk ontbijten en grotendeels gezond ook nog. Na het lekkere ontbijt maken we ons op voor een rit via mooie wegen, die voornamelijk door bebosd gebied gaan. Onderweg maken we het ons nog flink spannend, omdat de auto aangeeft dat hij bijna door zijn tank benzine is en we nog een redelijke route voor ons hebben. Uiteindelijk tanken we in een klein plaatsje en kunnen we weer met een gerust hart verder op pad naar Sanford.

Bij Alamo op het Sanford International Airport halen we de tweede huurauto op. Er worden weinig vragen gesteld bij de balie en er wordt ook niet aangedrongen een grotere auto te nemen, of extra verzekeringen af te sluiten. Heel even probeert de verkoper nog een roadside assist aan te smeren voor $5 per dag. We slaan dit aanbod af en lopen naar buiten. Het duurt heel even voordat we geholpen worden en mogen dan een auto uitkiezen uit de midsize SUV rij.


FL13-D11 002 On the RoadHenk kiest voor een Ford Escape en Willy en Xandrine rijden met Henk mee naar Clermont, terwijl ik de andere huurauto uit de garage ophaal en ook mijn weg naar Clermont vervolg. Als ik in Clermont aankom, voelt het als thuiskomen. Ik maak nog wat foto’s in en rond het huis en dan komen Henk, Willy en Xandrine er ook al aangereden. We pakken de spullen uit de auto en verdelen de kamers. Xandrine is helemaal opgetogen, dat ze een eigen kamer en een eigen badkamer heeft gekregen. Ook neemt ze meteen een duik in het zwembad.
FL13-D11 009 Golden Corral Dinner KissimmeeAls we alle spulen binnen hebben en een beetje gesettled zijn, gaan we op pad om te eten en te drinken. Vandaag geen eigen brouwsels, maar eat what you like, as much as you like, bij het all-you-can-eat buffet restaurant van Golden Corral in Kissimmee. Na het eten wat erg lekker, goed en veel was, gaan we richting huis. Onderweg stoppen we bij de Publix om de boodschappen te doen voor de eerste dagen. Ontbijtspullen en wasmiddelen worden ingeslagen en we rijden met een berg Publix zakken naar het huis.

We pakken de spullen uit, de koelkast en kasten in en kijken nog wat tv, internetten nog wat en call it a day.







































































 



Feels like going home

Geen opmerkingen:

Een reactie posten