dinsdag 26 november 2013

Just keep swimming swimming swimming

FL13-D12 018 Christmas at SeaWorldVandaag een rustige(re) dag. Eerst rustig uitslapen, wakker worden, vanuit het luie bed tv kijken en ontbijt/lunchen in het vakantiehuis. Daarvoor en daarna duikt Xandrine het zwembad in. Aan het eind van de dag gaan we nog even op pad om wat te eten en onze passen op te halen bij SeaWorld.

FL13-D12 002 Xandrine swimmingVandaag worden we voor het eerst deze vakantie wakker in “ons” vakantiehuis. Het voelt in ieder geval wel zo. Als ik wakker geworden ben, blijf ik nog een tijdje in bed liggen om tv te kijken. Er komt slecht weer aan. Het koufront heeft 1/3 van de US in haar greep en komt ook in Florida voor flink wat verkoeling zorgen. Morgen zal een koude dag en vooral ook koude nacht gaat worden. Het gaat nog net niet vriezen. Hiervoor zijn we niet naar Florida gekomen. Genoeg gezien. Tijd om op te staan en te ontbijten. Het ontbijt is niet veel anders dan in hotels. Two eggs sunny side up, bacon, toast en cheese. Hierbij coffee en fresh fruit. Xandrine duikt na het eten de pool in en blijft de hele dag door zwemmen en spelen in het zwembad.
FL13-D12 007 Pulled Pork and Ribs Uncle KennysAan het eind van de middag maken we ons klaar om buiten de deur te gaan eten en onze passen op te gaan halen bij SeaWorld. We hebben een Super Grover Season Pass. Hiermee mogen we tot 31/12/2014 in Sesame Place en all other SeaWorld Parks & Entertainment Parks. Ook zit bij de pas Preferred Parking inbegrepen. We eten eerst bij Uncle Kenny’s BBQ. Een heus low and slow BBQ restaurant. We geven onze bestellingen door en in no time hebben we ons eten al gekregen. Willy aan de chicken tenders, Henk aan de pulled pork en ik heb een combo van pulled pork en ribs. Xandrine heeft meegesmikkeld van mijn homemade chips. Een heerlijke combi.
FL13-D12 015 Christmas at SeaWorldNa het lekkere eten gaan we naar SeaWorld. Passen worden zonder problemen uit de printer gespuugd en we zijn vrij snel in het park. Aangezien het al laat is en er niet al te veel tijd is om wat te ondernemen, kijken we alleen snel wat rond en bekijken we de schaatsshow en de finale van de dag. Het park is prachtig aangekleed met kerstversiering, kerstbomen en (schuim)sneeuw. De show is erg mooi en de artiesten kunnen erg goed schaatsen. De vuurwerkshow aan het eind is erg mooi en op muziek. Voor zover ik me kan herinneren is het dit jaar stukken beter verzorgd dan vorig jaar. Blijkbaar heeft SeaWorld er flink wat energie in gestoken.

Daarna is het laat geworden en rijden we weer terug naar ons vertrouwde stekkie. Xandrine direct onder de wol. Wij nog even naborrelen en ook zo onder de wol. Buiten komen de eerste buien al voorbij.




























































































Just keep swimming swimming swimming

Geen opmerkingen:

Een reactie posten